Komentāri: Šodien elektrība rekorddārga - cena par megavatstundu no rīta pārsniedza 250 eiro

07.10.2021. Portāls ZiniCenu.lv
 
sspēlējotie nav garlaicīgi
spekulanti,kuri var radīt deficītu,kuri var uzskrūvēt cenas-ja tur iesaistīti ir naudasmaisi ar mērķi to izdarīt.vieni spēlējas smilškastē,citi ar citu izdzīvošanu
7.oktobris 2021, 14:25 Atbildēt
JJanka Pipars
Ar visatļauto spekulāciju eiropa aizies galīgās "auzās",jo ražojot sieriņu "karums"plkst.9.01 tā cena jābūt 2 eiro gab.Kā vispar tā var čakarēt prātu cilvēkiem?
7.oktobris 2021, 16:50 Atbildēt
BBijusais otras grupas invalids
Blezi.nedelu atpakal lasu zinas kina perk no krievijas elektro energiju pariet uz zalo energiju nakosais raksts akmenogles palikusas pa 15 procenti dargakas .pazinu tiko atbrauca no italijas ara 28. 30 gradi silts neviens nekurina bet pie mums stasta nevarot samaksat pa siltumu vienkarsi si ar covid ir tada afera lai bagatakie varenakie vel nopelniti parejie paliek pa kalpiem sinis velesanas ja vel velesit pa siem bleziem tad es sapratisu ka es dzivoju mulku zeme kas saucas planeta zeme
11.oktobris 2021, 17:35 Atbildēt
AAndis
Es jau sen rakstīju, ka visiem ar Krieviju attiecību bojātājiem nav vietas Latvijas politikā. Nu kādēļ minēto idiotu dēļ būtu jācieš Latvijas iedzīvotājiem? Orbāns noslēdza ar Krieviju dabasgāzes līgumu un viņiem nekāda tarifu celšana nav nepieciešama un uzņēmumi nerentabilitātes dēļ nav uzņēmumi jāapstādina, jo no Krievijas dabasgāzi iepērk pa vecām cenām. Protams, gāze jau nav tikai siltums, bet arī elektroenerģija un tālāk jau preču cenas veikalā.
11.oktobris 2021, 21:47 Atbildēt
AAndrejs
Kāds sakars Latvijā ir elektrībai ar dabasgāzi. Latvijā, cik es zinu nav nevienas termoelektrostacijas, kas ražotu elektrību priekš iedzīvotājiem. (neskaitu privātās firmas, kas ražo elektrību ar katlu mājām priekš sevis). Tāpēc lūdzu paskaidro savu domu gājienu, par to, kāds sakars ir Krievijas gāzei ar mūsu elektrību?
12.oktobris 2021, 23:25 Atbildēt