Komentāri: Plānotie ierobežojumi tirdzniecībā radīs pārtikas un medicīnas preču trūkumu, uzskata "Maxima"

03.11.2021. Portāls nra.lv
 
KKlementine
Ko?Tagad saks cilvekus bada merdet bez partikas?Apgerbu un apavus nopirkt nevar ,tagad pat ar plikam kajam maizi nevares nopirkt?
3.novembris 2021, 14:35 Atbildēt
AAnce
Man to nesaprast! Aiztaisīt lielos veikalus,kur var normāli koriģēt cilvēkus bez stāvēšanas aukstumā. Man ,strādājošai un vakcinētai,liek lēkt pēc darba uz saimniecības veikalu,ja man kaut ko ātri vajag. Tā vietā es sestdien vai svētdien izbrauktu mierīgi . Pēdējā laikā vispār braucām svētdienā,tad mazāk cilvēku. Speciāli tagad valdība pati taisa rindas un drūzmu. Gribu zināt,kad kungi paši iet uz veikalu.
4.novembris 2021, 9:50 Atbildēt
ppensis
Samazināts sab transporta skaits, samazināts veikalu skaits- viss velk uz vēl lielāku drūzmu, kas ir tieši pretējais paredzētajam. Šoreiz būs jāņem vērā Ķīnas pieredze un jāsāk uzkrāt mājās preču rezerves, lai varētu pārdzīvot nākošo valdības stulbo lēmumu izpildes laikus.
3.novembris 2021, 14:37 Atbildēt
nno malas
Ko citu jūs gaidāt no čekistiem?
3.novembris 2021, 14:39 Atbildēt
ppensis
Labi, ka pazīstu Ļubu, kura par 3 lielajiem aliem nogriež matus, citādi pavasarī būtu kā krievu baķuška.
3.novembris 2021, 14:42 Atbildēt
NNu ja
Kamēr pie varas būs meļi, dubultpilsoņi, pašlabuma, meklētāji, pilnīgi prātā neriktīgie, tikmēr Latvija ies vēl dziļākā ellē!
3.novembris 2021, 15:36 Atbildēt
DDzintra
Liegt cilvēkiem pārtiku - tas ir atklāts genocīds pret tautu! Kaut kā sāk līdzināties Ļeņingradas blokādes laikam.
3.novembris 2021, 15:56 Atbildēt
DDusmīgais
Paskatieties kādas rindas pie pārtikas veikaliem pl 18.30_ tie ir cilvēki kas vēl strādā, kad un kur lai viņi pērk pārtiku, citas ikdienas preces? Vīruss vairojas no 20.00_5.00, das iz fantastish! Neviens uz pasaules to nezina, bet mūsu gudrie to atklājuši.
3.novembris 2021, 17:38 Atbildēt
AAgate
To dusmīgais
Protams pasaulē nezina, neviens nav pateicis. Būs jāaizsūta epasts uz citām valstīm ar stulbu jautājumu - vai viņiem arī vīruss vairojas no 20-5,lai smejas par stulbu jautājumu, bet būs pievērsta ārzemju valdības uzmanība. Redz, igauņu prezidentu jau Eiropā sūtīja, lai ar mūsu muļķi aprunājas, a gļēvuļa kancelejā ātri sabīdīja ar laboratoriju, ka šamējais slims ar covid, lai tik nav jārunā. Cirks!
Bet nu jau Eiropā aizkaitināta un gatavo nākamos soļus...
4.novembris 2021, 9:54 Atbildēt
AAndris
Kaut kādi lēmumi jau jāpieņem,jo valdība redz,ka netiek galā ar pašu radīto situāciju.Jāimitē darbs!
Tas noteikti vēl vairāk kaitēs viņiem pašiem un protam sabiedrībai kopumā.
3.novembris 2021, 16:37 Atbildēt
RRuta
Valdība ar saviem muļķīgajiem ierobežojumiem necīnās pret infekcijas izplatību,jo liekot cilvēkiem vairumā pulcēties šaurās telpās,liedzot normālu piekļuvi pārtikas veikaliem un aptiekām ,liekot stāvēt rindās aukstumā, samazinot autobusu skaitu,nevar apkarot infekcijas izplatību.Tādās darbībās nav nekādas loģikas.Tā nav infekcijas ierobežosana,bet genocīds pret daļu mūsu tautas,kas viņu uztverē atļaujas iebilst valdīkļiem.
3.novembris 2021, 17:02 Atbildēt
DDusmīgais
Slims ir ar pazīmēm un tam jāārstējas saņemot savlaicīgu medicīnisko palīdzību. Igauņos mirst mazāk, tātad kaimiņu mediķi strādā pēc citiem algoritmiem. Pārējiem jādzīvo, jāstrādā, jāmācās. Uz robežas viem iebraucējiem eksprestests par viņu naudu. Iedzīvotājiem 24 bezmaksas eksprestesti gadā pēc vajadzības. Nu nevar epidēmijas laikā ieviest maksas testus, ja valdība nav nodrošinājusi drošību vismaz uz robežas. Iebraucēji un ceļotāji atkal un atkal turpina ievazāt to zarazu, apdraudot vietējos ieziemiešus.
3.novembris 2021, 17:49 Atbildēt
kkovidmeli
jo stingrāk skrūves, tie maitas pievelk, jo ātrāk ieraudzīsiet tautas zobus. Tā tik turpināt fašistu kliķe!
3.novembris 2021, 18:41 Atbildēt
AAdriatico
Varnešiem šķiet, ka pie situācijas un apstākļu sakritības ļaudis vienkārši nepaņems nepieciešamo?!
4.novembris 2021, 13:03 Atbildēt
kkurmīc
Vai tiešām visi pie varas tikušie kļuvuši vājprātīgi vai kā? Kā var ienākt prātā šādi tik neloģiski priekšlikumi?! GENOCĪDS PRET SAVIEM LĪDZCILVĒKIEM ir sasniedzis un pārsniedzis visus likumus, normatīvus un veselo saprātu ... Tak atjēdzieties !
3.novembris 2021, 22:04 Atbildēt
AAstrīda
Slimo arí vakcinëtie. Starp man pazístamiem cilvékiem patreiz slimo visi vakcinëtie. Un arí pat diezgan smagi. Dusmojas, ka potéjàs, bet tàpat slimo. Tà ka tàs ir mulkíbas ko ar veikaliem grib darít valdíba. Vienkàrsi nirgàsanàs par cilvékiem: laikam grib, lai ir sajúta, ka dzívojam kara apstàklos. Lai pierodam ja nu péc kàda laika, nedod Dievs, pienàks 3 pasaules kars. Sàks radinàt pie precu deficita, péc tam vél ko citu izdomàs.
3.novembris 2021, 22:44 Atbildēt
ZZinu
Karš jau ir tagad... Globālisti pret visu pasauli.
4.novembris 2021, 6:28 Atbildēt
MMarija
Jā tieši ta
4.novembris 2021, 5:57 Atbildēt
KKate
Suda valdibu jagaz vini zagli aplaup tautu ar testiem elektribu gazi pacel cenas krizes laika arzeme ta nau pienaks laiks vinus sodis ko vini izdarija musutautai
4.novembris 2021, 9:27 Atbildēt
IIncis
Kas tas atkal par murgu? Es saprotu, ka ir idioti. Bet tik daudz, un visi kopā! Sobrīd ar valdības svētību ir radīta drūzmēšanās pie veikaliem vakaros, jo izrādās, ka diezgan daudziem tomēr vēl ir darbs, ar to nepietiek, vajag nevis rindas, bet pūļus, un tad mēs pavisam noteikti spēsim apkarot covid! Vnk debīlisma kalngals.
4.novembris 2021, 9:45 Atbildēt
LLoģika
Cik stulbam jābūt, lai vispār kaut ko tādu izdomātu, kur nu vēl ieviestu.
4.novembris 2021, 13:19 Atbildēt
RRiska grupa
Piedodiet, bet šis ir ārpus visiem rāmjiem. Atnemt ēdienu un veselības aprūpi par nevēlesanos piedalīties eksperimentā. Nu ko. Katra nevakcinetā vietā iešu bez maksas uz aptieku un veikalu
4.novembris 2021, 19:30 Atbildēt
VVārds
valdībai ļoti gribās izprovocēt iedzīvotājus uz savstarpēju izplūkšanos(lai tikai viņus neaiztiek), jo citādi galīgi sarūsēs viņu iepirktās demonstrantu izklīdināšanai paredzētās bruņumašīnas, iepirktas slimnīcu optimizācijas(slēgšanas) laikā.
4.novembris 2021, 21:31 Atbildēt
EElizabete
Jā, maksima nu būs tas Gudrais, kas noteiks kārtību pēc 15. novembra!!! Ha...ha ..
5.novembris 2021, 15:14 Atbildēt