Degvielas cenas 8.jūnijā; uzzini, kur lētāk

Portāls ZiniCenu.lv apkopojis degvielas cenas 8.jūnijā. Šī informācija ir noderīga tiem autobraucējiem, kuri iegādājas degvielu lielākajās uzpildes stacijās. Noskaidro, kurā degvielas uzpildes stacijā (DUS) šodien ir visizdevīgākā cena benzīnam, dīzeļdegvielai un autogāzei.
08.06.2021. Portāls ZiniCenu.lv
 
©Dmitrijs Suļžics/F64
Cenu apkopojums ir veikts par DUS AS "Viada Baltija", AS "Virši-A", SIA "Neste Latvija" un SIA "Circle K Latvia".

Šodien, 8.jūnijā, vislētākais 95E markas benzīns ir pieejams "Kool". Tā cena ir 1,297 €/l. Savukārt visdārgākais 95E markas benzīns šodien irAS "Virši-A". Tā cena ir 1,327 €/l.

Vislētākais 98E markas benzīns šodien pieejams SIA "Neste Latvija". Cena - 1,337 €/l. Taču dārgākais 98E markas benzīns 3. jūnijā ir AS "Virši-A", kur tas izmaksā 1,367 €/l.

Savukārt vislētākā dīzeļdegviela pieejama AS "Viada Baltija" - cena dīzeļdegvielai šodien ir 1,197 €/l. Taču visdārgākā dīzeļdegviela šodien pieejama AS "Virši-A". Cena - 1,227 €/l.

 
 
Tiem, kas patlaban ir aktīvi darba tirgū, ir cerības uz algas pielikumu. Arī darbaspēka trūkums gandrīz visās nozarēs patlaban rada spiedienu uz darba devējiem paaugstināt algas, Dainis Gašpuitis, SEB bankas ekonomists