"Madara Cosmetics" saņēmusi balvu par labākajām investoru attiecībām Baltijas "First North" tirgū

"Nasdaq Baltic Awards" balva tika iedibināta 2018.gadā, lai ik pēc diviem gadiem izvērtētu un godinātu Baltijas biržu uzņēmumu sasniegumus atklātības, labas korporatīvās pārvaldības un investoru attiecību jomā.
09.02.2021. Ziņu aģentūra LETA
 
Madara Cosmetics, ZiniCenu ©F64 Mārtiņš Zilgalvis

Kosmētikas ražotāja AS "Madara Cosmetics" saņēmusi "Nasdaq Baltic Awards 2021" balvu kā uzņēmums ar labākajām investoru attiecībām Baltijas "First North" tirgū, liecina informācija biržas mājaslapā.

Kā aģentūru LETA informēja "Madara Cosmetics" pārstāvji, šī ir jau otrā reize, kad uzņēmums iegūst balvu nominācijā "Labākās investoru attiecības "First North" tirgū".

"Nasdaq Baltic Awards" balva tika iedibināta 2018.gadā, lai ik pēc diviem gadiem izvērtētu un godinātu "Nasdaq" Baltijas biržu uzņēmumu sasniegumus atklātības, labas korporatīvās pārvaldības un investoru attiecību jomā.

Balvas mērķis ir izcelt biržas uzņēmumus ar labāko investoru attiecību kvalitāti un akciju cenas pieaugumu biržā, kā arī godināt labāko biržas biedru veikumu un citus ievērojamus gada notikumus, kas būtiski ietekmējuši Baltijas kapitāla tirgus attīstību. Baltijas biržu uzņēmumu un biedru vērtēšanu veic vietējie un starptautiskie uzņēmumu pārvaldības un investoru attiecību eksperti.

Jau ziņots, ka "Madara Cosmetics" koncerna apgrozījums pērn pirmajā pusgadā bija 8,217 miljoni eiro, kas ir par 47% vairāk nekā 2019.gada attiecīgajā periodā, bet koncerna peļņa pieauga 2,2 reizes un bija 1,807 miljoni eiro.

 
 
Tiem, kas patlaban ir aktīvi darba tirgū, ir cerības uz algas pielikumu. Arī darbaspēka trūkums gandrīz visās nozarēs patlaban rada spiedienu uz darba devējiem paaugstināt algas, Dainis Gašpuitis, SEB bankas ekonomists