Kalnciema kvartāla tirgus uz laiku notiks Āgenskalna tirgus laukumā

Kalnciema kvartāla pārtikas tirgus no 23.oktobra sestdienās uz laiku notiks Āgenskalna tirgus laukumā, informē Kalnciema kvartāla tirgus pārstāvji.
22.10.2021. Portāls nra.lv
 
©f64.lv, Oksana Džadana

Pašreiz Kalnciema kvartāla tirgus juridiski kvalificējas kā ielu tirdzniecība, kas īpaši stingro ierobežojumu laikā līdz 15.novembrim ir aizliegta, tādēļ Kalnciema tirgus uz laiku pārcelsies uz Āgenskalna tirgus laukumu.

Tāpat tirgus produktus iespējams pasūtīt interneta platformā "agenskalnatirgus.lv" un saņemt četras reizes nedēļā Āgenskalna tirgus vēsturiskajā paviljonā vai ar piegādi Rīgā un Pierīgā.

Jau vēstīts, ka SIA "Kalnciema tirgus" vērsusies Rīgas domē ar lūgumu piešķirt tirgus statusu Kalnciema kvartāla tirgum.

Kalnciema kvartālā tirgus nedēļas nogalēs notiek kopš 2008.gada. Juridiski tas līdz šim ticis klasificēts kā ielu tirdzniecība.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Kalnciema tirgus" 2020.gadā strādājis ar 21 984 eiro apgrozījumu un vairāk nekā 7000 eiro zaudējumiem. Uzņēmums pieder Ingrīdai Dambergai.

 
 
Tiem, kas patlaban ir aktīvi darba tirgū, ir cerības uz algas pielikumu. Arī darbaspēka trūkums gandrīz visās nozarēs patlaban rada spiedienu uz darba devējiem paaugstināt algas, Dainis Gašpuitis, SEB bankas ekonomists