Komentāri: Pētījums: kas visbūtiskāk ietekmē darbaspēka samaksu būvniecības nozarē Latvijā?

14.09.2021. Ziņu aģentūra LETA
 
PPirktspēja
Apakšuzņēmēju skaits.
14.septembris 2021, 16:56 Atbildēt
TTurpmāk ziniet
Šī informācija attiecas gan uz strādājosajiem...gan bezdarbniekiem...

Ja uz ielas ir kāds NATO formā, tad tūlīt bēdziet ... it īpaši sievietes ar maziem bērniem ... jo ja jūs nebēgsiet, bet turpināsiet savu ierasto, nodomāto ceļu ... tad jūs tūlīt tiksiet nolamāti par Kremļa aģentiem....kuri mēģina izprovocēt NATO okupantus ....kuriem te nekādi likumi nav rakstīti ... viņi te drīkst apdzērušies piekaut vietējos iedzīvotājus un totālā dzēruma pakāpē braukāt ar automašīnām un kropļot cilvēkus, viņi te drīkst pārdevējām caur skatlogiem demonstrēt savus dzimumorgānus, viņi drīkst Lienes ielas rajonā lēkāt pa automašīnu jumtiem, viņi drīkst čurāt uz Brīvības pieminekļa kad vien viņiem tas ienāk prātā ...
Jo viņi ir mūsu ....nu varbūt ne tautas ... precīzāk izsakoties tautai Latvijā ne tuvu nav tādas vēlmes ... viņi ir sabiedrotie mūsu varas zagļiem, afēristiem, prostitūtām un idiotiem.
Un tas ir svēti .... : )))))
Yanky go home arī no Latvijas
14.septembris 2021, 17:08 Atbildēt
ZZat
Ziniet, bidlām jābrauc uz krieviju, bet "rodina urodina"!?
14.septembris 2021, 17:27 Atbildēt
VVaņka okupanti Go Home
Jau sen zināms fakts,ka tieši Krievijas okupanti,Putina nacistu elki ir tie,kas piekauj mūsu bērnus,apzog veikalus,izdemolē parkus un kapsētas,piekakā koridorus un draud cilvēkiem ar nažiem,demonstrējot savus dzimumorgānus.
14.septembris 2021, 17:09 Atbildēt
ssmaids
Nu ko tas pederasts,neizdevies pseidopolitiķis,kuru neviens neciena,bet gan uzskata par parastu bandītu,oligarhu ielikteni,slēpsies? Laikam sabījies Hāgas tribunāla,kur tiesās Krieviju un idzimteni Putinu par ukraiņu genocīdu.
14.septembris 2021, 17:10 Atbildēt