Par spīti salam, pie jaunatklātā "Lidl" veikala Ziepniekkalnā stāv gara rinda

Šodien Ziepniekkalnā durvis vēra "Lidl" veikals. Rinda pie tā bija izveidojusies jau pirms pulksten 7.
09.12.2021. Portāls ZiniCenu.lv
 
©Ekrānšāviņš no FB

"Lidl" veikals Ziepniekkalnā ir daļa no jaunā tirdzniecības centra, kura attīstītājs ir “VPH Latvija”. “Lidl” šeit nomā jaunuzbūvētu veikala ēku, kas uzcelta pilnībā ievērojot visus “Lidl” veikalu būvstandartus. Tā kā šī veikala tirdzniecības zāles platība ir zem 1500 kv.m., Valdeķu ielas “Lidl” veikals strādā “sarkanajā režīmā”.

Portāls NRA jau rakstīja, ka pirms nedēļas "Lidl" atvēra veikalu Teikā.

“Mēs ikdienā saņemam daudz pozitīvu atsauksmju no klientiem, kas jau apmeklējuši pirmos piecpadsmit veikalus, kurus oktobrī atvērām desmit Latvijas pilsētās. Daudzi arī jautā - kad viņu apkaimē tiks atvērts “Lidl” veikals? Tādēļ šodien prieks paziņot par vēl diviem jauniem veikaliem - Teikā un Ziepniekkalnā, kuri, ceru, palīdzēs sarūpēt visu nepieciešamo svētku sajūtai un galdam,” saka Dana Hasana, “Lidl Latvija” Korporatīvās komunikācijas vadītāja.

Abos jaunajos “Lidl” veikalos kopumā radītas vairāk nekā 100 darbavietas, kurās strādājošie saņem nozarē augstāko atalgojumu, kā arī citus labumus, tai skaitā, veselības apdrošināšanu jau pēc pirmajiem trim nostrādātajiem mēnešiem. Veikalu komandas izgājušas ilgstošu un rūpīgu apmācību procesu, kas arī tika pilnībā apmaksāts.

 
 
Tiem, kas patlaban ir aktīvi darba tirgū, ir cerības uz algas pielikumu. Arī darbaspēka trūkums gandrīz visās nozarēs patlaban rada spiedienu uz darba devējiem paaugstināt algas, Dainis Gašpuitis, SEB bankas ekonomists