Degvielas cenas 21.jūlijā. Noskaidro, kur lētāk

Portāls ZiniCenu.lv apkopojis degvielas cenas 21.jūlijā. Šī informācija ir noderīga tiem autobraucējiem, kuri iegādājas degvielu lielākajās uzpildes stacijās. Noskaidro, kurā degvielas uzpildes stacijā (DUS) šodien ir visizdevīgākā cena benzīnam, dīzeļdegvielai.
21.07.2021. Portāls ZiniCenu.lv
 
©Ģirts Ozoliņš/F64
Cenu apkopojums ir veikts par DUS AS "Viada Baltija", AS "Virši-A", SIA "Neste Latvija" un SIA "Circle K Latvia".

Šodien, 21.jūlijā, vislētākais 95E markas benzīns ir pieejams SIA "Neste Latvija". Tā cena ir 1,307 €/l. Savukārt visdārgākais 95E markas benzīns šodien ir SIA "Circle K Latvia". Tā cena ir 1,344 €/l.

Vislētākais 98E markas benzīns šodien pieejams SIA "Neste Latvija". Cena - 1,347 €/l. Taču dārgākais 98E markas benzīns 21.jūlijā ir SIA "Circle K Latvia", kur tas izmaksā 1,404 €/l.

Savukārt vislētākā dīzeļdegviela pieejama SIA "Neste Latvija" - cena dīzeļdegvielai šodien ir 1,207 €/l. Taču visdārgākā dīzeļdegviela šodien pieejama "Kool". Cena - 1,232 €/l.

 
 
Tiem, kas patlaban ir aktīvi darba tirgū, ir cerības uz algas pielikumu. Arī darbaspēka trūkums gandrīz visās nozarēs patlaban rada spiedienu uz darba devējiem paaugstināt algas, Dainis Gašpuitis, SEB bankas ekonomists